Nieuws

67ste IAA Commercial Vehicles

Van 20 t/m 27 september 2018 wordt de 67ste editie van de IAA Commercial Vehicle Show gehouden te Hannover, Duitsland. VDL Weweler bv zal deze editie wederom met een eigen stand aanwezig zijn op deze beurs.

Met trots presenteren wij u de volgende innovaties:

  • Centraal staat een concept Modular Bolt-On® Solution (MBS®). Dit concept systeem, wat ontwikkeld wordt als de volgende generatie van onze MBS® familie, zien wij als de toekomst van luchtvering. Het zal uiteindelijk een uiterst licht, aanpasbare, maar toch ook standaard systeem worden, welke toepasbaar wordt voor verschillende as typen. 
  • Tevens zullen wij u ons nieuwe Maxi systeem presenteren. Dit kost effectieve luchtveer systeem is ontwikkeld voor afzetbak trailers, die een lage rijhoogte met een extreme lange slag nodig hebben.
  • Ook laten wij een definitief ontwerp zien van ons Air-Damping gecombineerd met onze huidige 9T MBS-W systeem. Het Air-Damping systeem is ontwikkeld in samenwerking met Firestone Industrial Products. 
  • Tot slot breiden wij ons aslift programma uit met de komst van de nieuwe Rocker aslift. Deze nieuwe lift is specifiek ontwikkeld voor voertuigen met heel weinig bodemvrijheid en heeft als grote voordeel, dat de lift toepasbaar is op praktisch elk type luchtveersysteem.

 

Openingstijden beurs: 09:00 - 18:00

We nodigen u van harte uit op onze stand!

(Hal 26, stand A14)

www.iaa.de

Auteur: Marcel van de Maat | Publicatiedatum: 12-9-2018
Naar het nieuwsoverzicht
67ste IAA Commercial Vehicles
67ste IAA Commercial Vehicles

VDL Weweler

Producten

 

Werken bij VDL

    

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Eindhoven 08031176
BTW NL001811381B01

Service

Nieuws

Contact